Wat meer over ons

Met veel enthousiasme en passie maken wij dagelijks de leukste producten voor onze klanten. Dit combineren wij met een persoonlijke en vriendelijke klantenservice.

Ontdek onze producten

Met veel passie en liefde bieden een breed aanbod aan van velen verschillende sleutelhangers, boekenleggers, oorbellen, onderzetters en andere accessoires. Ons assortiment is erg uitgebreid, wat betekent dat er voor elke klant wat wils is. Daarnaast is het misschien leuk om te weten dat al onze producten met de hand worden gemaakt. Mocht je daarom een speciale aanvraag willen doen voor een gepersonaliseerde sleutelhanger die niet in ons assortiment voorkomt, dan kan dat dus ook. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Bestel je jouw product voor 15:00 uur en is deze bij ons op voorraad, dan wordt je bestelling vaak de volgende dag al bezorgd. Mocht het product niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 14 dagen eenvoudig retourneren!

Wij proberen met onze webshop en onze eerlijke prijzen, een groot en breed publiek aan te spreken. Ook staan wij voor een goede en persoonlijk klantenservice, en vinden wij klantenbinding erg belangrijk. Wij nodigen je dan ook uit om bij vragen of opmerkingen vooral contact op te nemen met onze klantenservice.

HANDGEMAAKT

Elk product wordt zorgvuldig met de hand gemaakt. Heb je een speciale aanvraag? Ook dat kan. Neem hiervoor eenvoudig contact met ons op.

ALLEEN KWALITEIT

Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom worden onze producten alleen gemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen.