Retourneren

Er zijn diverse redenen om de keuze te maken uw bestelling te retourneren. Lees deze pagina goed door om misverstanden en eventuele vertragingen te voorkomen.

Hoe meld ik een retour aan?

Download ons retour formulier, vul deze correct in en stuur dit formulier mee met de retour zending.

Voor het retourneren is het belangrijk om het product in de originele verpakking terug te sturen, en de factuur en het retour formulier bij te sluiten.

Meld altijd je retourzending online bij ons aan.
Om zeker te zijn dat je retourzending bij ons is aangekomen adviseren we ook om je verzendbewijs goed te bewaren.

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retour melding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retour kosten voor jouw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kun je gebruik maken van het retour formulier.

Kosten bij retourneren
Wanneer je een bestelling retourneert betaal je zelf de retour kosten. Is er een defect of verkeerd product geleverd? Dan ontvang je het totale aankoopbedrag inclusief verzendkosten van ons terug. Artikelen kunnen worden terug gestuurd binnen 14 werkdagen na ontvangst.

Aansprakelijkheid
Wij zijn als ontvangende partij van jouw retourzending niet verantwoordelijk voor schade of vermissing van het pakket tijdens het transport. Bewaar het verzendbewijs daarom altijd goed, welke je ontvangt van de partij waarmee u het pakket retour stuurt.

Verwerking van retourzendingen
Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden eveneens zo spoedig mogelijk verstuurd. We streven er naar om je zending binnen 5 dagen te verwerken.

Indien je geld van ons terugkrijgt, verwerken wij deze terugbetaling binnen 10 dagen. Het is afhankelijk van de snelheid van je bank wanneer het geld op u rekening staat.

Voorwaarden voor retourneren
De bestelling kan binnen 14 werkdagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. Uiteraard moeten de geretourneerde producten altijd voorzien zijn van alle eventuele labels en verpakkingen.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

•Artikelen die langer dan 14 werkdagen geleden ontvangen zijn

•Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken

•Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, zoals viezigheid of vlekken

•Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn

•Artikelen waarvan de verpakking beschadigd is door gebruik of onvoorzichtig openen van de doos.

Let op! Indien de 14 werkdagen zijn verstreken kun je de bestelling niet meer retour zenden. Producten die door jouw toedoen beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, komen niet voor ruilen of restitutie in aanmerking.